Om oss

Men Oj! Hur ska vi kunna beskriva vilken jättehärlig butik Barnens Handelsbod är! Du måste helt enkelt åka hit.

Barnens Handelsbod i Täby har funnits sedan 1996 och huserar i ett alldeles eget hus precis på Viggbyholms station. Vi vågar faktiskt påstå att vi är Täbys äldsta leksaksaffär. Från början hade vi nog tänkt oss att sortimentet skulle bestå av pedagogiska leksaker av trä men efter ett tag insåg vi att det ju faktiskt blir lite väl rekorderligt och tråkigt. Numera har vi istället en salig blandning av allt från vackra prinsessklänningar, kluriga spel, pruttlera, pussel, speldosor till kaplastavar, böcker, piratkläder, dockskåp, leksaksmat, dockor, spionprylar…

Självklart är basen fortfarande pedagogisk och av trä men det finns massor av andra roliga saker. Dessutom är ju de flesta leksaker pedagogiska på sitt vis. En del är det i smyg och andra är uppenbart nyttiga.

Även om butiken har sin största betoning på leksaker så har vi presenter för alla tillfällen. Vi löser både studenten, tjejmiddagen, fars dag och alla möjliga jubileum och födelsedagar. Det är inte helt ovanligt att våra kunder börjar hos oss med förhoppningen att lösa alla sina presentinköp!

Vi försöker att alltid ha roliga saker i ”kalasprisklassen” och högtider, som till exempel dop tycker vi är extra roligt eftersom det går att hitta på så speciella presenter då. Eftersom vi har många väldigt trogna kunder, som ofta kommer varje vecka, så försöker vi se till att det kommer något nytt hela tiden.

Dessutom måste vi ha mycket att välja på eftersom det är många kalas och det gäller ju att det inte blir dubbelt. Med lite tur brukar vi ha någorlunda koll på vilka presenter som ska till vilket kalas så det är faktiskt inte så ofta som någon vill byta. Skulle det ändå hända så trasslar vi aldrig med byten. Det fixar sig alltid.

Service tycker vi är superviktigt. När Du kommer till oss så kan Du räkna med att Du får precis så mycket hjälp (ibland kanske ännu mer) som Du vill ha. Vi tycker att det är jätteviktigt att Du går härifrån nöjd och belåten tillsammans med den perfekta presenten/leksaken. Du vill ju ändå att mottagaren ska tindra med ögonen och det brukar de göra när paketet kommer från Barnens Handelsbod. Dessutom har vi massor av fina papper att välja på så Du får alltid dina paket fint inslagna.

Det händer att föräldrar (mest mammor) bokar barnvakt och kommer till Barnens Handelsbod, när de haft en jobbig vecka, bara för att strosa runt och bli på gott humör. Det är nog inte många leksaksaffärer som kan skryta med sådana besök. Vi tror att det beror på att vi har så fantastiskt trevliga och roliga kunder så det blir så härligt glad stämning i butiken.

Det sitter liksom i väggarna. Dessutom så har vi som arbetar här roligt på jobbet. Vi känner nog fortfarande att vi ”leker affär”!

Och vi är otroligt stolta över att vi har så många trevliga och trogna kunder, som kommer till oss och förgyller vår vardag. Stämningen är alltid härligt glad och trevlig och vi blir alltid lika lyckliga över allt beröm vi får. Vi tror och hoppas att våra kunder märker att det vi gör det gör vi med hjärtat. Vi är stolta över att vi alltid går vår egen väg utan att snegla på konkurrenter och försöka vara lik någon annan. Det roliga är ju när våra kunder alltid kan upptäcka något nytt och överraskas av vårt faktiskt ganska jättestora sortiment!

Nej, nu har vi skrutit nog. Skynda dig och KOM HIT, det blir roligt!

Du är varmt välkommen!

Lena, Maria och Pirjo med flera

Maria i pappa Runes knä och Lena med favoritdockan Patrik 1968.