Butiken

Barnens Handelsbod har funnits sedan hösten 1996, så i år fyller vi ju faktiskt 27 år!! Hos oss hittar du leksaker som är lika roliga att ge som att få. Oavsett om du ska på kalas, dop, uppvakta någon nyfödd, köpa julklappar eller bara skämma bort någon du tycker om så kan du alltid hitta något hos oss som passar!

Vi strävar hela tiden efter att hitta roliga och bra saker till barn och låter bli att snegla på konkurrenter. Vi försöker att köpa in unika saker som du inte hittar i alla andra affärer. Istället för att försöka göra lika som alla andra så går vi vår egen väg, köper in med hjärtat och har jättekul på vägen! Vi vill att du ska komma in i Handelsboden och alltid hitta något nytt och spännande och speciellt.

Förutom en massa roliga, fina och bra saker så kan du också förvänta dig hjälp och service utöver det vanliga, fint inslagna paket och ett roligt besök i en mysig butik.

Barnens Handelsbod huserar i ett alldeles eget hus på Viggbyholms station i Täby.

Klicka dig vidare här på vår hemsida för att läsa mer om oss och våra produkter. Och skynda dig sedan att komma och hälsa på hos oss i Viggbyholm!!

Syskonkärlek! Lena och Maria våren 1970.