Barnens Handelsbod

Sommar, sol och sommarlov!

Nu är det verkligen sommar på riktigt. Handelsboden har haft en strid ström av finklädda sommarlovsfirare de senaste dagarna.

Och i butiken är hyllorna – och lite av golvet – proppfulla av roligheter. Vi har såklart massor av rolig utelek – hinkar och spadar, bollspel, jojos, hopprep, luppburkar och kikare, fotbollskrocket, steggolf, kulor, studsbollar, drakar…

Självklart har vi som vanligt ett jättesortiment av roliga Our Generation. Vi har massor av dockor och ännu fler tillbehör till dem. Vi har pizzaugn, torgstånd, frisörgrejor, hästar och stall, ambulans, sjukhussäng, hundar, food truck, massor av kläder och accessoarer… Så mycket rolig lek.

Annars har vi ju massor av gulliga mjukisar, bygglek, roliga leror, pennor och färg, kluriga enmansspel, glammiga tofflor, fina väskor, dinosaurier, kulbanor, jättebilar, Italtrikes, utklädningskläder…  För hästtokiga finns fantastiska käpphästar och till dem har vi stall och hinder och till och med bajs och mockarprylar.

Vi har massor av roligt och klurigt att bygga med. Alltid Kaplastavar, men också bland annat SmartMax magneter, Magna Tiles – också magneter – och förstås träklossar och stapelklossar för de allra minsta.

Du har väl inte missat de snygga och smarta japanska spannarna från Omnioutil! Hinkar, burkar, förvaring med lock, i ball design. De tål -20 grader till +120 grader, och går att sitta på – finns i fyra olika storlekar. Perfekta picknickhinkar, då har man liksom pallen med sig. Eller förvara leksaker i, använd som papperskorg, bastuhink, till hundmaten, förvara trädgårdsredskap i, tvättmedel, utefiltar eller varför inte som ishink till bubblet!  Idéerna blir bara fler och fler med varje kund! Vi har spannarna i alla fyra storlekar och i en massa härliga färger.

 

 

 

För vuxna har vi damkläder från de danska märkena Margot och Du Milde – klänningar, kjolar och toppar. Sommarkollektionen är fantastisk. Du kan också passa på att fynda lite från tidigare kollektioner. Och så måste man ju unna sig (eller någon när och kär) en kashmirponcho och matchande kashmirsjal – vi har dem i en massa härliga färger. Vi har också sommarens härliga pyjamasar/home wear och supersnygga weekendväskor, necessärer och handväskor från Pip Studio. Och precis inkomna är Pips fantastiska strandhanddukar.

TACK till er, våra ansvarsfulla kunder – STORA som SMÅ – som väljer att stanna hemma om ni är det allra minsta snuviga eller hostiga. Det gör att det känns väldigt tryggt för oss som jobbar i butiken och såklart också för våra övriga kunder.

Det är lika bra du kommer hit. Det blir roligt! (Eller ringer förstås, det blir också roligt.)

Vi ses!

Lena, Maria och Pirjo

Läs mer om oss