Barnens Handelsbod

Snart skolstart! Men det är mycket sommar kvar fortfarande.

Hoppas du fortsätter att njuta av den härliga sommaren. I Handelsboden har vi återgått till ordinarie öppettider och förbereder butiken för skolstart och lite vardag. Vi har börjat plocka fram finfina saker inför skolstarten och mer är på väg in.

Och äntligen ska vi få gå på Formexmässan igen. Det är två och ett halvt år sedan sist. Vi ser såå mycket fram emot den. Och vi har höga förväntningar på att hitta massor av roliga nyheter!

Självklart har vi som vanligt ett jättesortiment av roliga Our Generation. Vi har massor av dockor och ännu fler tillbehör till dem. Vi har pizzaugn, torgstånd, frisörgrejor, hästar och stall, ambulans, sjukhussäng, hundar, food truck, massor av kläder och accessoarer… Så mycket rolig lek.

Annars har vi ju massor av gulliga mjukisar, bygglek, roliga leror, pennor och färg, kluriga enmansspel, glammiga tofflor, fina väskor, dinosaurier, kulbanor, jättebilar, Italtrikes, utklädningskläder…  För hästtokiga finns fantastiska käpphästar och till dem har vi stall och hinder och till och med bajs och mockarprylar.

Vi har massor av roligt och klurigt att bygga med. Alltid Kaplastavar, men också bland annat SmartMax magneter, Magna Tiles – också magneter – och förstås träklossar och stapelklossar för de allra minsta.

Du har väl inte missat de snygga och smarta japanska spannarna från Omnioutil! Hinkar, burkar, förvaring med lock, i ball design. De tål -20 grader till +120 grader, och går att sitta på – finns i fyra olika storlekar. Perfekta picknickhinkar, då har man liksom pallen med sig. Eller förvara leksaker i, använd som papperskorg, bastuhink, till hundmaten, förvara trädgårdsredskap i, tvättmedel, utefiltar eller varför inte som ishink till bubblet!  Idéerna blir bara fler och fler med varje kund! Vi har spannarna i alla fyra storlekar och i en massa härliga färger.

 

 

 

För vuxna har vi damkläder från de danska märkena Margot och Du Milde – klänningar, kjolar och toppar. Nu måste vi göra plats för höstens plagg så nu kan du verkligen fynda – 50% på det som är kvar av vår- och sommarkollektionerna! Och så måste man ju unna sig (eller någon när och kär) en kashmirponcho och matchande kashmirsjal – vi har dem i en massa härliga färger. Vi har också härliga pyjamasar/home wear och supersnygga weekendväskor, necessärer och handväskor från Pip Studio. Och Pips fantastiska strandhanddukar till sensommarresan!

TACK till er, våra ansvarsfulla kunder – STORA som SMÅ – som väljer att stanna hemma om ni är det allra minsta snuviga eller hostiga. Det gör att det känns väldigt tryggt för oss som jobbar i butiken och såklart också för våra övriga kunder.

Det är lika bra du kommer hit. Det blir roligt! (Eller ringer förstås, det blir också roligt.)

Vi ses!

Lena, Maria och Pirjo

Läs mer om oss

Barnens Handelsbod på Instagram

Följ oss även på Facebook

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.